Kimmo Halonen - MediaLive Suoraan sydämestä

Kaikki blogit puheenaiheesta Rugby

Palloilua

 

 

Olen pitänyt puolentoista viikon taukoa pallopeleistä satunnaisia eteen putkahtaneita klippejä lukuunottamatta, olo on yllättävän hyvä.

 

Rugbymatsin voi aina korvata lukemisella tai elokuvalla ja jalkapallon sijaan kuunnella poliittisia podcasteja tai äänikirjaa. Lyhyen kokeilujakson perusteella vieroitusoireita tai yleistä elämän huononemista ei moisesta seurannut. Jokaista hetkeä, ei tarvitse täyttää pomppivan pallon katsomisella.

 

Videotuomaroinnista ja romantiikasta pallopeleissä

 

 

Videotuomarointi on taas viime päivinä puhuttanut myös rugbyihmisiä - jalkapallossahan tuon kaikenlaisen futisromantiikan tappavaa tunkeilijaa on pelätty ja itketty jo vuosia - Wales koki vääryyttä Englantia vastaan, se lienee kaikille selvää ja jokaisella kierroksella maailman ammattilaissarjoissa tuntee aina joku jonkinlaista mielipahaa, jos ei muuta niin ainakin että peli venyy monta kuollutta minuuttia pitemmäksi kun päätuomari kyselee kolmannen osapuolen näkemystä asiohin (seikkoihin).

Jäältä nurmelle, Sixnationsin toinen kierros alkoi

 

Japanin ja Ruotsin välinen jääkiekko-ottelu olympialaisissa muistutti taas kerran kuinka kivaa pelaaminen leikkiminen ja urheilu voivat olla. Peli oli viihdyttävä nopea ja tasainen. Ruotsi voitti niin kuin arvata saattoi mutta Japani näytti mitä se oikeasti tarkoittaa kun yritetään tehdä asiat niin hyvin kuin vain mahdollista. https://

Julkaise syötteitä