Kimmo Halonen - MediaLive Suoraan sydämestä

Kaikki blogit puheenaiheesta Vuosi 2014

Tajunnanräjäyttävät 4 vuotta

Tajuntani räjähti juuri. Nimittäin käsitin, että elämäni viimeiset neljä, siis neljä vuotta on kulunut niin, että olen ollut jossain vaiheessa vuotta raskaana. 

Tajunnanräjäyttävää on ollut luonnollisesti myös ensin yhden ja sitten kahden lapsen äidiksi tuleminen. Neljä vuotta on toisaalta mennyt yhdessä hujauksessa, toisaalta taas vuosi 2010 (jolloin viimeksi olen ollut koko vuoden olematta raskaana) tuntuu olevan jossain hyvin, hyvin kaukana menneisyydessä.

Ensi vuonna taas uudet kujeet

Taas on vuosi vierähtännä,

sinne ovat kaikki eilispäivät männä,

elämä se on vain jännä,

toiset siellä ryypätä ja kännä,

minä vain en ymmärtännä.

Mitäs luvattaisiin vuodelle 2014?

Lupaukset tulevalle vuodelle ovat oikeastaan sitä kovempi juttu mitä enemmän niitä vähätellään ja mitä useampi jättää ne tekemättä. Mitenkäs on omalla kohdallasi, oletko valmis lupaamaan yhden tai useamman asian ensi vuodelle vai jätätkö mieluummin lupaamatta?

Itsensä tunteva toki muotoilee lupauksensa niin että pystyy sitä noudattamaan ja vieläpä siten että jonkinlaista jalostumista tai parannusta aiempaan asiantilaan syntyy. Minä tein viime vuonna lupaukset ja julkaisen ne tässä ensin ja arvioin onnistumistani, sitten seuraa ensi vuoden lupaukset. Viime vuonna lupasin:

Julkaise syötteitä